indien u deze email niet goed kunt lezen, bekijk hem hier online

 

CHARM TRAKTEERT 


chantal.jpgCHARM Luxury is jarig en trakteert! Op zondag 31 juli a.s. is het twee jaar geleden dat de deuren van CHARM voor het eerst open gingen.

Om dit heugelijke feit te vieren verloten we twee personal shoppingsessies met de bekende topstyliste Chantal Bles, werkzaam voor succesvolle TV-programma’s als The Voice of Holland, glossies als Beau Monde en personal shopper van vele BN-ers.

Twee winnaressen worden samen met een vriendin een avondje in de watten gelegd bij CHARM, waar Chantal Bles hen persoonlijk stylingadvies geeft. Zij krijgen bovendien tien procent korting op eventuele aankopen. 

De bijzondere shoppingavond vindt plaats aan het begin van het nieuwe modeseizoen, met volop keuze uit de nieuwe collecties van merken als Compania Italiana, Hugo Boss, Repeat, 7 for all Mankind en DNA. Zo kan je helemaal ‘stylish’ aan de herfst beginnen! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze speciale ervaring is naar de actiepagina http://www.charmluxury.nl/tweejaar te gaan en je op te geven. Deelname kan van donderdag 28 juli tot en met vrijdag 26 augustus 2011.


M MISSONI BIJ CHARM

We zijn al jaren fan van het mooie Italiaanse modehuis Missoni, opgericht in 1953 door het echtpaar Missoni. Missoni is bekend om haar unieke breisels, gemaakt van diverse materialen en in kleurrijke dessins. De zigzag in vele kleuren is hun bekende handelsmerk.
Toen we de collectie van M Missoni, de tweede lijn van het modehuis, voor herfst/winter 2011 zagen, waren we er meteen van overtuigd dat dit een goede aanvulling is op de merken die wij al verkopen. We zijn dan ook erg blij om als één van de weinige modezaken in Nederland dit mooie merk te mogen gaan verkopen. De nieuwe M Missoni-collectie is vanaf half augustus bij CHARM verkrijgbaar. 
Meer informatie op www.m-missoni.com.

missoni1.jpg

missione2.jpg 

Save the date: zaterdag 3 september herfst-event met mannequins


CHARM OP HOCKEY

Sinds deze zomer heeft hockeyclub Schaerweijde in Zeist er Charm als sponsor bij. We hebben een mooie plek langs het hoofdveld gekregen, bij de hockeyclub die nu hoofdklasse gaat spelen.

hockey.jpg

Je kunt deze nieuwsbrief doorsturen naar vriendinnen of bekenden via deze linkTwitter Twitter

Charm
Charm Store | 1e Hogeweg 4 | Zeist | 030-6919443 | www.charmluxury.nl | info@charmluxury.nl

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? klik dan hier.