indien u deze email niet goed kunt lezen, bekijk hem hier onlineKOOPZONDAG BIJ CHARM!

A.s. zondag 27 september is het koopzondag in het centrum van Zeist.
CHARM is die dag open van 12 tot 17 uur.

Speciaal op deze dag willen we het merk Wolford extra onder de aandacht brengen. Dit doen we door een aankoop van Wolford OP ZONDAG te belonen met een attentie van het merk. Wat, dat blijft nog even een verrassing.
Wolford is bekend om de panty’s, maar maakt ook de mooiste tops en body’s. Daarnaast leveren zij aan een select aantal dealers ook luxe bovenkleding. De sets op onderstaande foto’s zijn bij CHARM te koop. 


       
CHARM in de media!
Schitterend Zeist, een klein glossy stadsmagazine, heeft in één van haar publicaties geschreven over CHARM. Klik hier voor de publicatie


CHARM 
DE EERSTE WEKEN

CHARM is nu 7 weken open en het is nog steeds een feestje! We zijn druk bezocht, en hebben enorm overweldigende reacties gekregen op het hele winkelconcept.
De meest gehoorde opmerking was “een aanwinst voor Zeist”, maar zelfs “een aanwinst voor Nederland” hebben we gehoord!
 
De collecties vallen goed in de smaak. De eerste weken verkochten we veel jurkjes van de Indiase designers en ons huismerk. Ook horloges van Triwa en vesten van Repeat. Toen de nieuwe collectie sieraden van Exoal binnenkwam, liep die ook meteen als een trein. Sinds 2 weken verkopen we stapels jeans, naast pakken van Hugo Boss, Monique Collignon en Renato Nucci. 
       
Wil je ons helpen CHARM bekendheid te geven? Denk dan 5 minuten voor ons na en stuur deze mail naar alle modeminnende mensen in je omgeving.
Wij, en zij, zijn je nu al dankbaar!

NIEUW BINNEN 

Er is een nieuwe aanvulling binnen vanuit India, in diverse bruintinten, gecombineerd met warm koraal en winterroze in hele vrouwelijke modellen! 

Daarnaast zijn de charming overhemdblouses binnen van Juvenis:

Charm
Charm Store | 1e Hogeweg 4 | Zeist | 030-6919443 | www.charmluxury.nl | info@charmluxury.nl

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? klik dan hier.