indien u deze email niet goed kunt lezen, bekijk hem hier online

 

A.S. ZONDAG 25 MAART KOOPZONDAG


CHARM is op deze dag geopend tussen 12 en 17 uur. Samen met andere winkeliers en horeca werken we hard aan een gezellig centrum in Zeist. Op zaterdag 24 en koopzondag 25 maart lopen er paashazen in het centrum rond, die chocolade-eitjes uitdelen aan de kinderen.

 

VOORDEELPAKKET WOLFORD


Wolford biedt 3 panties voor de prijs van 2! Dit geldt voor zowel 15 als 20 dernier, voor zowel kniekousjes als panties. Diverse kleuren, zo lang de voorraad strekt. Ideaal, zo aan het begin van de lente.
WHAT TO WEAR IN HET TUSSENSEIZOEN


Zo’n beetje elke modebewuste vrouw vraagt zich af hoe ze zich zal kleden in de weken dat het weer buiten gaat omslaan. In maart en april is het vaak nog te koud voor echte zomerkleding, maar we hebben al wel zin in de nieuwste kleurtjes.

Ons advies is:
Draag een broek of jeans met jasje en sjaal, en laat minstens een van die 3 items in de nieuwe voorjaarskleuren zijn.

Het jasje:
Dit kan een nette blazer zijn of een casual jersey variant, of een hip leer jasje. Er zijn veel nieuwe kleuren in uitgebracht; van pastel tot fel.De broek:
Dit is hét seizoen van de jeans. Smal of flare, het kan allemaal gelukkig! Daarnaast zien we veel gekleurde broekjes, pastel of fel, 5-pocket of het comfortabele chino-model.Sjaals:
Met sjaals is eindeloos te variëren; de satijnen Hermès-variant, maar dan natuurlijk van CHARM Luxury, tot de nieuwste pareo-items van onze designers uit India. Je draagt ‘m op de Arrafat-manier; met de punt naar voren, of een paar keer om je hals gewikkeld.

 

NIEUWE COLLECTIE VERSACE BINNEN


Nieuw bij CHARM is de collectie van Versace. We zijn gevallen op de mooie prints en bijzondere belijningen. De kleuren variëren van donker fuchsia tot oranje en turquoise. Ook zit er een mooi wit jurkje bij.

De collectie bestaat uit jasjes, rokken, jurkjes en bijpassende sjaals. Geschikt voor een hip feest, tuinparty, chique lunch of trouwerij.

Eindelijk zijn er GELE tops, jurkjes en schoenen; leuk voor Pasen! (dat is alweer over 2,5 week!)


GESLAAGD LENTE-EVENT


Op zaterdag 3 maart vierden we ons halfjaarlijkse event. Voor degene, die er niet bij kon zijn, hier een aantal foto’s van de outfits.

Je kunt deze nieuwsbrief doorsturen naar vriendinnen of bekenden via deze link


Twitter Twitter

Charm
Charm Store | 1e Hogeweg 4 | Zeist | 030-6919443 | www.charmluxury.nl | info@charmluxury.nl

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? klik dan hier.