indien u deze email niet goed kunt lezen, bekijk hem hier onlineGELANCEERD!

CHARM is ontstaan vanuit de wens het ideale winkelconcept neer te zetten, waarin vrouwen zich thuis en verwend voelen. "Doe maar gewoon" maakt plaats voor "Let's make life charming". Het is onze uitdaging om unieke, prachtige collecties uit de hele wereld bij elkaar te zoeken en in een stijlvolle omgeving aan de Nederlandse vrouw te presenteren. Kom gauw kijken! En bekijk de foto's van de opening op onze website.


       
Wij willen CHARM graag aan je laten zien! Op vertoon van deze nieuwsbrief krijg je bij een aankoop in augustus een luxe CHARM-shawl cadeau.


OPENINGSFEEST
31 JULI 2009

Vrijdagavond 31 juli was het dan zover; na maanden van voorbereiding kwamen familie, vrienden, modemensen, pers en andere VIP's op de private VIP-party voor de officiŽle opening van CHARM. De sfeer was zoals we voor ogen hadden; gezellig en relaxed. Ook werd er meteen volop gepast en gekocht!


       
Wil je ons helpen CHARM bekendheid te geven? Denk dan 5 minuten voor ons na en stuur deze mail naar alle modeminnende mensen in je omgeving.
Wij, en zij, zijn je nu al dankbaar!

EEN MOOIE RECENSIE

Isrid Geuns schreef over ons  op haar blog:

.........Naast de winkel is zelfs ook een aparte paskamer, een kleine huiskamer met een pas gedeelte: Voor klanten die zeer persoonlijk geholpen willen worden en het bijvoorbeeld niet prettig vinden om in het pasgedeelte van de winkel buiten hun eigen paskamer te stappen. Doordacht! Modellen (rechts) dragen Indiaas design........ lees meer

Charm
Charm Store | 1e Hogeweg 4 | Zeist | 030-6919443 | www.charmluxury.nl | info@charmluxury.nl

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? klik dan hier.