CHARM = NEW LUXURY

NEW prikkelt en staat voor de continue vernieuwing die bij CHARM te vinden is. LUXURY is een betere benaming voor onze collectie dan mode. Mode is vergankelijk. Bij CHARM verkopen we juist bouwstenen voor je garderobe, die bijzonder maar tijdloos zijn, en daardoor jarenlang je favorieten kunnen blijven.

NEW LUXURY staat ook voor een propositie van ambacht, authenticiteit en identiteit. De collectie van CHARM komt uit Europa en India.

Europa
De Europese merken zijn stuk voor stuk geselecteerd op hun exclusieve meerwaarde. De kleding is net even anders en aparter, je ziet dat er tijd is gaan zitten in het mooie design. De mooiste stoffen maken het stuk voor stuk lekker zittende kledingstukken. Zoals Coco Chanel ooit zei:"Luxury must be comfortable, otherwise it is not luxury".

India
Het deel van de collectie dat uit India komt, gaat CHARM daar persoonlijk voor je halen. We kiezen uit de shows van de beste Indiase designers en bezoeken in India de ateliers waar het gemaakt wordt om te kiezen voor de beste materialen.

De kledingstukken mag je zien als het meest exclusieve en luxe wat er te krijgen is, omdat het allemaal met de hand en per stuk wordt gemaakt. CHARM heeft deze collecties exclusief voor de Benelux!

CHARM geeft de term NEW LUXURY ├ęcht inhoud.

Deel online!