"LET'S MAKE LIFE CHARMING"

Concept

CHARM is ontstaan vanuit de wens het ideale winkelconcept neer te zetten, waarin vrouwen zich thuis én verwend voelen. "Doe maar gewoon" maakt plaats voor "Let's make life charming". Het is onze uitdaging om unieke, prachtige collecties uit de hele wereld bij elkaar te zoeken en in een stijlvolle omgeving aan de Nederlandse vrouw te presenteren.

Bij CHARM begrijpen we wat vrouwen wensen en daar hebben we op alle mogelijke manieren op ingespeeld. Je merkt dat bijvoorbeeld in onze paskamers, omdat ze 1,5 keer ruimer zijn dan gemiddeld, met licht dat jouw schoonheid benadrukt en waarin jij je mooi voelt. Ook is de inrichting van de paskamer van alle gemakken voorzien.

We waarderen het enorm dat onze klanten de tijd nemen ons te bezoeken. Daarom ontvangen we je zoals we onze vrienden thuis ontvangen: gastvrij!
Een groot deel van de winkel hebben we besteed aan een zithoek met comfortabele banken en tijdschriften. Dichtbij de paskamers en altijd met iets lekkers te drinken.

Het CHARM concept beleef je in een luxe en ruim opgezette winkel. Zodat jij alle ruimte voelt om jezelf eens lekker te verwennen.

Voor wie liever in alle rust wil passen, is er een separate en extra ruime paskamer aanwezig. Na reservering krijg je hier volledige één op één aandacht van een van onze verkoopsters.

 

 

Wij verkopen onder andere:  7 For All Mankind , Abro, BIB, By Malene Birger, Compagnia Italiana, Goosecraft, K&S Shoes, Kiss and Tell, MAC, M Missoni, Repeat Cashmere, Seventy, Ted Baker, Triwa en Wolford.

De collectie van Charm Luxury bestaat uit gelegenheidskleding voor bijvoorbeeld de moeder van de bruid, jeans, exclusieve galajurken, bijzondere avondjurken en chique cocktailjurkjes.

Verder hebben wij prachtige avondtasjes clutches en exclusieve designers kleding uit India.

Deel online!